Mytylschool

De Mytylschool Ulingshof helpt een handje mee! Op dinsdag 21 december 2010 hebben zij tijdens de kerstviering geld opgehaald voor Hand in Hand Gambia. Van te voren hadden we een powerpoint gemaakt en een nieuwsbrief voor de ouders van de kinderen die op de Mytylschool Ulingshof zitten in de hoop dat er veel gevulde envelopjes binnen zullen komen.

Hand in Hand Gambia was aanwezig bij de kerstviering van de Mytylschool Ulingshof Venlo en er is in totaal een bedrag van 100 euro ingezameld; super! Allemaal bedankt!

21-12-2010

Omnibus

De stageschool van Maartje, OBJS De Omnibus in Baarlo, heeft zich ingezet voor Hand in Hand Gambia! De kerstviering van 2010 stond in het teken van Gambia. Na de viering was er de gelegenheid om een donatie te doen voor de Tanjeh Social Service Nursery School.

Verder hebben de stagegroep van Maartje (de Trekvogels) en de parallelgroep (de Sterrenzoekers) een flessenactie georganiseerd, waarvan de gehele opbrengst ook naar Hand in Hand Gambia gaat. Daarnaast hebben beide groepen ook volop geknutseld en allerlei kerstspullen gemaakt die verkocht werden op de kerstmarkt.

Met z'n allen hebben we super hard gewerkt en een ontzettend mooi bedrag van 430 euro bij elkaar gekregen! Hand in Hand Gambia wil iedereen van de Omnibus en alle donateurs bedanken voor hun inzet.

20-12-2010

stichting musical stella duce

Stichting Musical Stella Duce heeft op zondag 19 december 2010 de jaarlijkse kerstvoorstelling. In de foyer is er een presentatie te zien van Hand in Hand Gambia en de projecten, voornamelijk de Tanjeh Social Service Nursery School. Er is dan ook de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan ons project.

Zowel de voorstelling als de actie voor Gambia gingen heel goed. Er is een bedrag van 337 euro opgehaald! Iedereen die hier aan meegewerkt heeft, namens Hand in Hand Gambia; bedankt!

20-12-2010

Afrikaanse groep

Hand in Hand Gambia organiseert een Afrikaanse Avond in de Schakel in Reuver op zaterdag 22 januari 2011. Er zal een professionele theatershow te zien zijn, genaamd The Tribal Touch, door Jambo Afrika. De opbrengst van deze avond gaat geheel naar Hand in Hand Gambia en zal door ons o.a. ingezet worden op de Tanjeh Nursery School. U komt toch ook?!

03-11-2010

 

Verkochte boeken

De schilderijen en de kookboeken die we te koop aanboden voor Gambia, zijn beide verkocht! Dit heeft 70 euro opgebracht, die Hand in Hand Gambia weer in gaat zetten op de Tanjeh Nusery School. Ontzettend bedankt hiervoor!

20-10-2010

Maartje en Loes bij de Bridge to Bridge run

Op 24 oktober 2010 vindt de 'Bridge to Bridge Run' in Blerick plaats. Verschillende renners gaan de 5 km rennen om geld in te zamelen voor Hand in Hand Gambia! De deelnemers zijn: Loes Hirdes, Maartje Heger, Sanne Janssen, Dave Vijver, Tim Verhaegh, Max Ploum en Diane van Gorp

Uitslag: Loes Hirdes 34:47, Maartje Heger 34:24, Sanne Janssen 34:24, Dave Vijver 26:04, Bram Boonen (Tim) 28:43, Max Ploum 36:19 en Diane van Gorp 23:55

We hebben in totaal 350 euro opgehaald met de Bridge to Bridge Run 2010!!

07-10-2010

logo klein

Hand in Hand Gambia heeft een (nieuw) logo!! De tante van Maartje, Maria Heger, heeft erg haar best gedaan en een mooi logo voor ons gemaakt. Voortaan zal dit logo dus op verschillende plekken opduiken.

'Hand in hand', omdat we dit niet VOOR de Gambiaanse mensen willen doen, maar SAMEN met hen, om op die manier structureel SAMEN dingen te kunnen verbeteren, HAND IN HAND.

05-10-2010

 

Afgelopen dinsdag is GFA begonnen met het inladen van de container. Wij zijn er vanmiddag met twee volle auto's heen gereden met allemaal gedoneerde spullen die allemaal mee naar Gambia gaan met de container! Bedankt hiervoor. Er is echter nog grote behoefte aan een aantal spullen. Helpen jullie mee?

30-09-2010

Afgelopen dinsdag zijn wij voor de eerste keer naar de GFA loods geweest, waar ook de container staat die naar Gambia gaat. En... de eerste spullen zitten er in! De kleren voor volwassenen die we gekregen hadden, gaan via 'Leven voor Leven' naar Afrika. GFA krijgt hier namelijk geld voor dat ze dan weer op een andere manier kunnen besteden aan de projecten in Gambia. Verder zijn wel alle gedoneerde spullen gesorteerd en ze gaan allemaal mee!

18-09-2010

Maartje op de braderie

 

Een hele hoop zolders waren leeggeruimd, alles was versleept naar het centrum van Velden en uitgestald langs de weg waar mensen hun spulletjes konden gaan verkopen. In de stromende regen stond Hand in Hand Gambia daar vanochtend ook tussen; op de braderie in Velden, klaar voor de verkoop.

De opbrengst van €50 gaat mee naar Gambia om kasten te laten bouwen voor in de klaslokalen op de Tanjeh Social Service Nursery School.

12-09-2010

­