gedoneerde spullen

Het is een tijdje stil geweest rondom Hand in Hand Gambia (i.v.m. drukte rondom afstuderen), maar nu hebben we toch weer nieuws! Een aantal weken geleden kregen we een mailtje van een leerkracht, José, van Basisschool 't Kapelke in Lomm met de vraag of we nog steeds onderwijsmateriaal inzamelen voor Gambia. Natuurlijk! We zijn momenteel beiden erg druk met school, maar we hopen weer naar Gambia te kunnen als we afgestudeerd zijn. Vandaar dat we erg blij waren met de mooie spullen die 't Kapelke ons gegeven heeft. Zodra er een mogelijkheid is, gaat alles mee naar Gambia!

Hand in Hand Gambia is ontzettend blij met de materialen en wil 't Kapelke wederom bedanken voor hun inzet!

10-11-2011

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover; het was tijd voor onze Afrikaanse Avond! Om 17.00 uur begonnen we met een groep van 30 mensen die gezellig kwamen eten van het Afrikaans buffet. Vervolgens begon om 19.15 uur het optreden van Jambo Afrika. Er zijn ongeveer 200 mensen gekomen; geweldig! Na afloop zijn we nog een tijdje doorgegaan met een drankje in de foyer. En het was allemaal zeker niet voor niets... de avond heeft 1600 euro opgebracht!!

In eerste instantie was het de bedoeling dat de gehele opbrengst naar de Tanjeh Social Service Nursery School zou gaan, maar omdat het zo'n groot bedrag geworden is, zullen we te plaatse bepalen waar het geld ingezet zal worden en of er ook nog andere projecten geholpen zullen worden naast onze stageschool.
Hand in Hand Gambia wil iedereen ontzettend bedanken die geholpen heeft om deze avond tot zo'n groot succes te maken!

26-01-2011

­