Henk en Ria gaan een hele container naar Gambia verschepen en kunnen jouw hulp gebruiken! De spullen in de container zijn voor hun Gambiaanse vriend Alieu, die daarmee een verkoopbedrijfje in Gambia op gaat zetten. Dit kan van alles zijn! Dus heb jij nog spullen thuis liggen die je niet meer gebruikt, neem dan aub contact met Ria of met ons op. Je kunt denken aan kleding, meubels, elektronische apparaten (ook bijv kapotte tv's) etc. Thanks!

17-05-2018

Inge 2018

"Onze" Inge is weer in Gambia! Vorig jaar verbleef ze tien weken in Faraba om stage te lopen als leerkracht op de primary school in Faraba Banta. Nu een jaar later én met diploma en baan op zak is ze terug voor drie weken vakantie. Zo leuk om te zien dat veel vrijwilligers en stagiaires de band met Gambia houden en nog eens terug gaan! Geniet ervan, meid!

24-04-2018

BS Kleurrijk 2018

Vandaag zette BS Kleurrijk in Venlo zich weer in voor Jadu's! Er was een rommelmarkt; er werden nagels gelakt; pizza's gebakken; zelfgemaakte spulletjes verkocht; popcorn, cake en wafels verkocht en suikerspinnen gemaakt. Wat een leuke dag! Met een super mooie opbrengst van ongeveer €450! Wauw, super bedankt iedereen!

30-03-2018

Emmelie Patricia

Emmelie en Patricia vertrekken vandaag voor drie weken naar Gambia, waar ze vrijwilligerswerk gaan doen bij Jadu's. Meiden, we wensen jullie heel veel plezier! Geniet, geniet, geniet en kom terug met een heleboel nieuwe ervaringen!

23-02-2018

­