Jadu's Daycare, nursery school and primary school is een project in Lamin Village. Het project bestaat uit een dagopvang, een kleuterschool en basisschool. Er zijn dus de hele dag kinderen. De kinderen in de daycare zijn 0 t/m 3 jaar oud en de kinderen die hier naar school komen hebben de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Daarna stromen ze door naar een middelbare school.

De daycare bestaat uit één grote ruimte. Het nursery school gedeelte bestaat uit vier klassen. Dit zijn nu nog kleine klassen met maximaal tien leerlingen, maar het project wil zich graag uitbreiden. Het onderwijs op de Jadu's nursery school is ten opzichte van de meeste Gambiaanse scholen erg modern. De leerkrachten streven vernieuwende ideeën na en hebben de beschikking over bepaalde leermaterialen om hen hierin te ondersteunen. Het primary school gedeelte bestaat ook uit vier klassen. 

Jadu's is opgericht en wordt gerund door Mohammed en Fatou. Zij hebben een moderne blik en gaan vooruitstrevend te werk. Het project beschikt over verschillende materialen die ze inzetten bij de begeleiding van de kinderen. Er zijn kinderbedjes, verschillende spellen, knutselmaterialen en een speelplaats buiten bij de opvang. Fatou is in 2016 zelfs twee weken in Nederland geweest om stage te lopen bij een Nederlandse basisschool, om op die manier haar kennis te verbreden en nieuwe ervaringen op te doen.